Tencuieli mecanizate var-ciment

Aplicare tencuieli mecanizate pe baza de ciment-var

Firma GTS IMPACT DESIGN SRL executa tencuieli mecanizate pe baza de ciment si var la preturi avantajoase, cu utilaje profesionale de tencuit. Aceste tencuieli se realizeaza cu masina de tencuit PFT-G5C si se preteaza foarte bine pentru bucatarii, bai, subsoluri si exterior, deoarece sunt rezistente la umiditate, temperaturi scazute si fisuri. Materialele si manopera sunt mult mai convenabile in comparatie cu tencuiala aplicata manual, iar aspectul finit este de calitate. Randamentul pe zi/strat poate ajunge si la 200 mp.

Detalii tencuieli ciment

Aplicare tencuiala mecanizata ciment

Aplicarea tencuielilor mecanizate se realizeaza dupa ce s-a pregatit suportul. Pregatirea suprafetelor de tencuit se realizeaza astfel: se taie sarmele ramase de la cofraje, se grunduiesc pentru a prevenii aparitia ruginei prin tencuiala, se izoleaza tamplaria cu folie, si se ponteaza peretii, ferestrele cu coltare zincate si sine de ghidaj. Astfel pregatit terenul, se aplica mortarul cu un sprit reglabil pentru granulatia respectiva si grosimea stratului de material.
Temperatura de aplicare a mortarelor pe baza de ciment este intre + 5 grade si +30 grade Celsius. Tehnologia de malaxare continua a materialului de tencuit cu apa la debit constant este foarte importanta in realizarea unei aplicatii uniforme si de calitate a tencuielilor mecanizate. Tencuiala pe baza de ciment necesita doua straturi de glet, pentru a obtine finisaje superioare.

Tipuri de tencuieli

1.Tencuieli interioare pe baza de ciment sau ipsos - tinciuite sau gletuite.

2.Tencuieli exterioare - tinciuite si decorative.

Materiale de tencuit pe baza de var - ciment

Materialele utilizate de firma noastra la executarea tencuielilor pe baza de var-ciment sunt urmatoarele:

1. La interior - Mortar Baumit MPI 25.

2. La exterior - Mortar Baumit 35 si Mortar Baumit 35 L (contine perlita).

Preturi tencuieli mecanizate

Preturile la tencuieli difera in functie de grosimea mortarului aplicat si de tipul de material. Firma noastra executa tencuieli mecanizate in Bucuresti si Ilfov. Pentru zonele A si 0 din Bucuresti se aplica alt tarif la mp de tencuiala. Ne deplasam si in tara pentru lucrari mai mari de 700 mp. Pentru cerere oferta, sfaturi si masuratori Gratuite (cu LASERUL), accesati pagina CONTACT.