Tencuieli mecanizate ipsos

Aplicare tencuieli mecanizate pe baza de ipsos

Firma GTS IMPACT DESIGN SRL executa tencuieli mecanizate pe baza de ipsos la preturi avantajoase, cu materiale de calitate. Tencuielile pe baza de ipsos se utilizeaza la interior, deoarece regleaza umiditatea aerului din camere, impiedicand astfel aparitia mucegaiului in colturi. Tencuiala pe baza de ipsos nu se foloseste in bai, bucatarii sau in incaperi cu umiditate ridicata. Pentru tencuielile pe baza de ipsos se utilizeaza in general mortar uscat preamestecat in fabrica sau mortare insacuite, ce au in compozitie ipsos. Randamentul pe zi/strat poate ajunge si la 200 mp.

Detalii tencuieli ipsos

Aplicare tencuiala mecanizata ipsos

Aplicarea tencuielilor mecanizate se realizeaza dupa ce s-a pregatit suportul. Pregatirea peretilor si tavanelor este foarte importanta in aplicarea tencuielii pe baza de ipsos. Sarmele taiate de la cofraje se vor grundui obligatoriu, pentru a preveni rugina, deoarece ipsosul este coroziv. Se vor folosi sine de ghidaj zincate, tot pentru a preveni petele de rugina pe pereti. Aplicarea mortarului este identica cu cea de la tencuielile cu ciment.
Temperatura optima de aplicare a tencuielilor pe baza de ipsos este intre +5 grade si +25 grade Celsius. De asemenea, este foarte important a se tine cont de reteta mortarului pentru o tencuiala reusita si de calitate. In general, la tencuielile cu ipsos este necesar doar un strat de glet.

Tipuri de tencuieli

1.Tencuieli interioare pe baza de ipsos sau var ciment - tinciuite sau gletuite.

2.Tencuieli exterioare - tinciuite si decorative.

Materiale de tencuit pe baza de ipsos

Materialele utilizate de firma noastra la executarea tencuielilor pe baza de ipsos sunt urmatoarele:

1. La interior - Mortar Baumit Ratio Glatt si Mortar Baumit Ratio Glatt L (contine perlita).

Preturi tencuieli mecanizate

Preturile la tencuieli difera in functie de grosimea mortarului aplicat si de tipul de material. Firma noastra executa tencuieli mecanizate in Bucuresti si Ilfov. Pentru zonele A si 0 din Bucuresti se aplica alt tarif la mp de tencuiala. Ne deplasam si in tara pentru lucrari mai mari de 700 mp. Pentru cerere oferta, sfaturi si masuratori Gratuite (cu LASERUL), accesati pagina CONTACT.