Sapa mecanizata si autonivelanta

Sapa mecanizata- Incalzire in pardoseala

Firma GTS IMPACT DESIGN SRL executa sapa mecanizata si autonivelanta la preturi avantajoase, cu utilaje profesionale de turnat sapa. Materialele si manopera sunt mult mai convenabile in comparatie cu sapa turnata manual, iar aspectul finit este de calitate. Randamentul pe zi poate ajunge si la 200 mp.

Detalii sapa mecanizata

Avantaje sapa mecanizata

Sapele mecanizate reprezinta cea mai buna solutie pentru pardoselile cladirilor comerciale si industriale, deoarece se obtin lucrari de calitate in timp redus si costuri mici. Avantaje: timp redus de executare, costuri reduse la materiale, calitate ireprosabila, durabilitate in timp si intretinere usoara.
La sapele turnate peste sistemul de incalzire in pardoseala se adauga diferiti lianti pentru elasticitate si rezistenta.

Tipuri de sape mecanizate

1.Sapa autonivelanta.

2.Sapa elicopterizata.

3.Sapa termoizolanta.

4.Sapa epoxidica.

Materiale pentru sapa mecanizata

Materialele utilizate de firma noastra la executarea sapelor sunt urmatoarele:

1.Sape mecanizate: sapa Baumit Speed Estrich 300, spa Baumit C 16.

2.Sape autonivelante: sapa Baumit Nivello Duo, sapa Baumit Nivello Quattro.

Preturi sapa mecanizata

Preturile la sapele turnate mecanizat pornesc de la 12 lei/mp la o grosime de 5 cm. Firma noastra executa sape in Bucuresti si Ilfov. Pentru zonele A si 0 din Bucuresti se aplica alt tarif la mp de sapa. Ne deplasam si in tara pentru lucrari mai mari de 1000 mp. Pentru cerere oferta, sfaturi si masuratori Gratuite (cu LASERUL), accesati pagina CONTACT.