Hidroizolatii cu membrane bituminoase

Hidroizolatie terasa bloc

Firma GTS IMPACT DESIGN SRL executa hidroizolatii terase de blocuri, vile, precum si alte sisteme termo-hidro cu membrane bituminoase. Materialele sunt agrementate tehnic, iar lucrarile sunt efectuate de personal calificat. Oferim garantie si mentenanta la hidroizolatiile executate.

Detalii hidroizolatii terase

Aplicare membrane bituminoase

Pentru realizarea unei hidroizolatii de calitate se va tine cont de urmatoarele etape: placa de beton sau vechea hidrolatie se va curata si se va desprafui. Acolo unde este cazul, se vor face decopertari partiale, se vor verifica gurile de scurgere si se vor face dubluri in zonele deteriorate.
Stratul de membrana bituminoasa se va aplica prin lipire la cald si se vor imbina cu o suprapunere de 10 cm. In timpul aplicarii membranei bituminoase se vor monta aeratoarele. Dupa ce toate acestea au fost montate, se va trece la lipirea marginilor membranelor cu un arzator si o mistrie speciala. Operatiunea de termosudare cu flacara este necesara pentru a transforma sulurile intre membrane intr-un tot unitar.
Temperatura corespunzatoare aplicarii poate fi controlata, urmarind disparitia marcajului stantat in relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. La fiecare gura de scurgere pluviala se va monta cate un parafrunzar. Folosirea aerisitoarelor (deflectoarelor) este importanta pentru egalizarea presiunii aerului si vaporilor de sub hidroizolatie, prevenind astfel, eventualele umflaturi si fisuri. Temperatura de aplicare a membranelor bituminoase este intre + 5 grade si +30 grade Celsius. Nu se aplica pe stratul umed sau inghetat.

Tipuri de membrane bituminoase

1.Membrane bituminoase cu armatura din fibra de sticla (V, VA).

2.Membrane bituminoase cu armatura din poliester netesut (P, PA).

Membranele bituminoase cu armatura din fibra de sticla (V, VA) se utilizeaza doar la lucrari de hidroizolatii in sistem dublu sau multistrat, impreuna cu o membrana armata cu poliester (P, PA).

Membranele bituminoase cu armatura din poliester (P, PA) se pot utiliza atat la lucrari monostrat cat si la lucrari multistrat: acoperisuri plane sau curbe, sisteme termo-hidro, fundatii, lucrari hidrotehnice, hale metalice sau pe structura de beton etc.

Materiale hidroizolatii

Materialele utilizate de firma noastra la executarea hidroizolatiilor sunt urmatoarele:

Membrane bituminoase aditivate ARCON cu ardezie. Membrana bituminoasa Novatec P4.

Membrana bituminoasa Isoline Ecobit V.

Preturi hidroizolatii

Hidroizolatie terasa un strat: material + manopera de la 32 lei/mp.

Hidroizolatie terasa doua straturi: material + manopera de la 52 lei/mp.

Hidroizolatie terasa doua straturi: decopertare + material + manopera de la 60 lei/mp.

Pentru cerere oferta, sfaturi si informatii utile despre hidroizolatii terase si bai, accesati pagina CONTACT.