Glet mecanizat si de finisaj

Aplicare glet de finisaj

Firma GTS IMPACT DESIGN SRL executa glet de finisaj si mecanizat la preturi avantajoase. Aplicarea gletului mecanizat este cea mai optima solutie pentru finisarea peretilor, deoarece se poate aplica orice tip de glet-pasta sau glet insacuit. Gletul se poate aplica in mai multe straturi, in functie de aspectul stratului suport sau a tencuielii. La glet mecanizat se utilizeaza pompa de glet PFT Ritmo Power Coat (pentru gleturi insacuite) si Taiver HTP 21000 pompa hidraulica (pentru gleturi pasta). Randamentul pe zi/strat poate ajunge si la 300 mp.

Detalii glet mecanizat

Aplicare glet mecanizat

Aplicarea mecanizata a gleturilor se face cu pompa PFT RITMO cu amestecare si sistem de postmalaxare din inox si cauciuc. Malaxarea cocoloaselor din glet creeaza o pasta omogena, excelenta pentru stropirea in strat subtire. Toate gleturile se aplica pe orice suprafata la interior la o temperatura de +5/30 grade Celsius. Materialul odata aplicat pe suportul curat si uscat, necesita o minima finisare manuala cu gletiere speciale.

Tipuri de gleturi

1.In functie de liantul din compozitie: -glet pe baza de ciment alb, -glet pe baza de ipsos.

2.In functie de scopul folosirii lor: -gleturi de incarcare (10 mm), -gleturi de finisaj (2 mm).

Materiale pentru glet

Materialele utilizate la executarea gleturilor de incarcare si de finisaj sunt urmatoarele:

1.Glet Baumit Fino Bello si Glet Baumit Fino Grande - gleturi de ipsos pentru interior.

2.Glet Baumit Fino Klima si Glet Baumit Glema Brillant - gleturi de var si ciment pentru interior si exterior.

Preturi glet

Preturile gletului mecanizat sunt negociabile in functie de modul de aplicare (mecanizat sau manual) si complexitatea lucrarii. Pretul manoperei la gletul mecanizat este cu 20% mai ridicat in comparatie cu gletul aplicat manual. Lucrarile efectuate de firma noastra se pot realiza cu materialele noastre sau ale beneficiarului. Gleturile aplicate manual sau mecanizat de personalul nostru, sunt de calitate ireprosabila si verificate de inginerul firmei noastre! Ne deplasam si in tara la lucrari de peste 1000 mp. Oferim garantie la toate lucrarile efectuate si preturi de fabrica la materiale de glet! Pentru cerere oferta, sfaturi si masuratori Gratuite (cu LASERUL), accesati pagina CONTACT.