Amenajari exterioare - Termosistem fatade

Amenajari exterioare - termosistem fatada bloc

Firma GTS IMPACT DESIGN SRL executa lucrari de amenajari exterioare, termosistem fatade, placari cu polistiren si tencuieli decorative. Materialele sunt agrementate tehnic, iar lucrarile sunt efectuate de personal calificat. Oferim garantie si calitate.

Detalii termosisteme si tencuieli decorative

Aplicarea termosistemului pentru fatade

Pentru realizarea unui termosistem de calitate trebuie avute in vedere urmatoarele etape: pregatirea suportului pe care se vor lipi placile de polistiren, pregatirea materialului, lipirea corecta a placilor de polistiren sau a vatei minerale, montarea coltarelor la muchii, armarea placilor de polistiren cu dibluri si plasa din fibra de sticla, aplicarea corecta a tencuielii decorative. In functie de zidaria cladirii se vor alege si grosimile placilor de polistiren. Specialistii nostri va pot ajuta sa alegeti cel mai eficient sistem termoizolant pentru casa dvs.

Tipuri de termosisteme

1.Sistem termoizolant BAUMIT STAR format din: polistiren expandat StarTherm, adeziv alb si masa de spaclu StarContact White, plasa din fibra de sticla Premium, grund Premium Primer, dibluri StarTrack rosu.

2.Sistem termoizolant BAUMIT OPEN format din: polistiren expandat OpenTherm Reflect, adeziv alb si masa de spaclu OpenContact, Plasa din fibra de sticla OpenTex, grund Premium Primer, dibluri StarTrack rosu.

3.Sistem termoizolant BAUMIT PRO format din: polistiren expandat ignifug ProTherm, vata minerala bazaltica - Baumit mineral Wool, adeziv si masa de spaclu ProContact, Plasa din fibra de sticla StarTex, grund universal UniPrimer, dibluri StarTrack rosu.

Tencuieli decorative pentru fatade

Tencuiala decorativa reprezinta ultimul strat de finisaj aplicat pe fatadele cladirilor, cu rol atat in estetica constructiei cat si in protectia acesteia fata de factorii de mediu. Tencuielile decorative pot fi aplicate peste tencuieli normale sau peste sistemul de termoizolare.

1.Tencuiala decorativa minerala: Baumit Nanopor Top - tencuiala decorativa cu efect de autocuratare, cu o buna difuzie la vapori, cu proprietati speciale impotriva murdaririi.

2.Tencuiala decorativa siliconica: Baumit Silikon Top - tencuiala siliconica in strat subtire, gata preparata, in structura striata(R) sau periata (K).

3.Tencuiala decorativa acrilica: Baumit DuoTop - tencuiala rezistenta la intemperii, impermeabila, permeabila la vapori, cu aplicare usoara (manuala si mecanizata).

4.Tencuiala decorativa mozaicata: Baumit MosaikTop - tencuiala decorativa cu agregate colorate, impermeabila, deosebit de rezistenta, pentru exterior (in special pentru socluri).

Preturi termosisteme fatade

Preturile termoizolatiilor difera in functie de sistemul ales. Cel mai convenabil este sistemul STAR de la Baumit, la un bun raport pret/calitate. Pentru cerere oferta, sfaturi si informatii utile despre sisteme de termoizolatii si tencuieli decorative, accesati pagina CONTACT.